Gölbaşı MYO-Eğitim Yeri Adres Değişikliği

6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Gölbaşı Meslek Yüksekokul  binasının depremden etkilenmesi ve öğrencilerinin barınma olanakları göz önünde bulundurularak, 2024- 2025 Akademik Yılı Eğitim ve Öğretimi Adıyaman Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde bulunan Merkezi Derslikler Binası A BLOK 2.Kat ve 4. katta  devam edecektir.

Not:

2024-2025 Akademik Yılı Gölbaşı MYO 1. Sınıf ve 2. Sınıf Öğrencilerimiz Adıyaman Üniversitesi Merkezi Yerleşkesinde eğitim alacağından öğrencilerimiz KYK Yurtlarında ikamet edeceklerdir.