Gölbaşı MYO Kütüphanesi ve Okuma Salonunda 3782 adet kitap ile öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi ve Okuma Salonunda mekan düzeni, kitap katloglama işlemleri yapılmış ve 2334 adet olan kitap sayısı 3782 adete çıkarılarak görev yapan akademisyenlere ve eğitim gören öğrencilerin hizmetine sunulmuştur.

Gölbaşı Meslek Yüksekokulunda görev yapan akademisyenlere ve eğitim gören öğrencilere bilgiye erişimlerinde büyük kolaylık sağlayan kütüphanemiz, rahat ve sessiz çalışma ortamı sayesinde kullanıcıları için vazgeçilmez bir ortam oluşturmuştur.