İş Sağlığı ve Güvenliği Teknik Gezi Programı

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programında okutulan ISG 209 Madenlerde İş Sağlığı ve Güvenliği dersi kapsamında ilçemiz sınırları içerisinde bulunan DSİ 20.Bölge Müdürlüğü uhdesinde yapımı devam eden Çetintepe ikmal inşaatı dahilinde hammadde üretilen taş ocağına Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. K.Hakan DERİN gözetiminde teknik gezi programı gerçekleştirilmiştir.

Desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet TURGUT hocamız başta olmak üzere Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Abuzer AKGÜN hocamıza ve yönetimine gezi programında yardımlarını esirgemeyen mütehhit firma İnfratek Ltd.şti Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Şeyhmus İÇKALE beye tüm öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.