Öğrencilere Stajları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Adıyaman Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulları bünyesindeki öğrenim gören öğrencilerin, öğrenim süreleri içinde kazandıkları teorik bilgi ile laboratuvar ve atölye uygulamalarında edindikleri becerileri geliştirmek için ilgili programlarda yaptırılan uygulamalı eğitimlere ilişkin yayımlanan MYO Uygulamalı Eğitimler Yönergesi kapsamında Öğrencilere yapacakları Stajları Hakkında, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısıları Dr. Öğr. Üyesi Arif YILDIZ, Öğr. Gör.Mehmet Emin ÖZDEMİR ve Şef Orhan SARI tarafından 07.04.2022 tarihinde okulumuz Konferans Salonunda Bilgilendirme Toplantısı yapılmıştır.