TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN Üniversitemizi Ziyaret Etti

15.8.2016

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail KAHRAMAN, beraberindeki heyette bulunan TBMM Başkan Vekili Ahmet AYDIN ve Adıyaman Valisi Abdullah ERİN ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’yü ziyaret etti.

Meclis Başkanımız, Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Dekan ve Müdürlerimiz Tarafından Karşılandı...

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Ali AYDIN, fakülte dekanları, yüksekokul ve araştırma merkezleri müdürleri hazır bulunurken, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail KAHRAMAN’a teşekkür etti. Ardından bir sunum yapan Rektörümüz Prof. Dr. GÖNÜLLÜ Üniversitemiz hakkında brifing vererek yapılan çalışmalar, ortaya konulan yenilikler ve sunulan hizmetler hakkında bilgiler sundu. Üniversitemiz Onur Defteri’ni imzalayan Başkan KAHRAMAN’a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ Efendiler Efendisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) Mustafa Halim ÖZYAZICI hattıyla yazılmış “Salih insanların çektiği zahmet onlar için rahmettir.” Hadis-i Şerif’inin yazılı olduğu tabloyu, Üniversitemiz Tabağı’nı ve Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerinden Cendere Köprüsü’nün maketini takdim etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı KAHRAMAN da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye 2. Abdulhamit Han’ın kurmuş olduğu Yıldız Porselen Fabrikası’nda yapılmış ve sınırlı sayıda üretilen Gülhatun desenli vazoyu hediye etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyaretin öncesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail KAHRAMAN Adıyaman Evi ve MİNYAMAN’ı (Mini Adıyaman) gezdi.

Ziyaret ve gezintiden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail KAHRAMAN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye teşekkür ederek görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail KAHRAMAN ve beraberindeki heyet Üniversitemizden ayrıldı.