Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum Projesi Kapanış Toplantısı Yapıldı

4.11.2016

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından yürütülen AB-ÇSGB 517 Hibe Programı "Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum" projesinin kapanış toplantısı Paşa Konağı Restaurantta gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ve eşleri Necla GÖNÜLLÜ hanımefendi, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Prof. Dr. Ali AYDIN, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat PALA, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris TÜREL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju TEKER, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve siyasi parti temsilcileri, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE uzmanları, okul müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Toplantı Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Erdem HİLAL’in kapanış toplantısını takdim konuşmasının ardından Proje Yürütücüsü ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ bir konuşma yaptı.

Proje Yürütücüsü ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN yaptığı sunumda proje aşamasında neler yapıldığını anlatarak şöyle konuştu: “Orta öğretim öğrencilerine yönelik ilçelerden Adıyaman merkeze yüzme kursları için birer hafta süreli öğrenci transferleri, okullara yönelik sırt çantası ve kırtasiye seti dağıtımları, ses yarışmaları, atletizm müsabakaları, resim, şiir, hikâye, kompozisyon ve bilgi yarışmaları ve sergileri, satranç eğitimleri ve satranç seti dağıtımı, baskı süblümasyon eğitimleri, sinema gösterimleri (800 Öğrenci) da içeren ödüle dayalı program ve faaliyetlere geniş bir şekilde yer verilmiştir. Aile ziyaretleri kapsamında ilçe kaymakamları, belediye başkanları, milli eğitim müdürleri ve kanaat önderlerinin katılımı ile proje ekibi ile 250 aileyi ziyaret ettik. Okul-aile işbirliği, aile-öğrenci iletişim ve ilişkileri konularında eğitimler verdik ve 6 ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine toplam 10 ton boya dağıtımı yaptık. Proje kapsamında Adıyaman iline bağlı Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Samsat, Sincik ve Tut ilçeleri olmak üzere toplam 6 ilçede gerçekleştirilen faaliyetler içerisinde; 2 bin saat süreli teorik kurs ve etüdler, sosyal gelişim seminerleri ve uygulamalı eğitimler, yurtlarda çalışan personel ve öğrencilere yönelik pedagojik eğitimler, köyleri de kapsayacak doğrultuda okul ve aile ziyaretleri, yurtlar ve kurum çalışanlarına yönelik seminerler, 350 kişilik günübirlik şehirlerarası gezi programları, 50 kişi kapasiteli ve 8 gün süreli şehirlerarası (Konya, Antalya, Pamukkale, İzmir, Çanakkale, Bursa ve Ankara, Kayseri, Kahramanmaraş) olmak üzere her şey dâhil konseptli gezi programı, 9 kişi kapasiteli Yurtdışı (Almanya, Luxemburg, Belçika, Hollanda ve sınırdan Fransa) teknik ve sosyal gezi gibi faaliyetler gerçekleştirdik.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün referansı ve öncü girişimleri projenin kabulü üzerinde etkili olmuş ve proje süresince her tür maddi ve manevi desteklerini yanımızda görmüş olmanın huzuru ile proje kapanışımızı gerçekleştiriyoruz.”

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ise yaptığı açıklamada; “Üniversitemizde başarılı projelere imza atılmakta ve kabulü gerçekleştirilen projeler başarılı bir şekilde tamamlanmaktadır. Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’müzün yürütücüsü bulunduğu Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum Projesi kapsamında çok güzel faaliyetler gerçekleştirildiğini, ortaöğretimdeki çocuklarımızın mutlu olmasına vesile olunduğunu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Bundan sonra da başarılı projelere imza atılacağına inancım tamdır. Projede ortaya konulan ve başarılı bir şekilde tamamlanan faaliyetler dolayısıyla Proje Yürütücüsü ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN ve Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Erdem HİLAL hocalarımıza, Proje ortaklarımıza ve Projelerde İştirakçi olarak yer alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum.

KAPANIŞ TOPLANTISI SUNUM VİDEOSUNU BAŞLATMAK İÇİN AŞAĞIDA ÖNCE YÜRÜT SEKMESİNE SONRA DA TAM EKRAN SEKMESİNE TIKLAYINIZ