GÖLBAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

19.3.2016

GÖLBAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda, Türk Kızılay’ı Müdürlüğü ve Yüksekokul Müdürlüğü işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yüksekokulumuzda öğrenim gören Öğrencilerimiz, Öğretim elemanlarımız ve Gölbaşı'lı Hemşehrilerimizin katılımıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasının, Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümüne tevafuk etmesi bu kampanyayı daha bir anlamlı kılmaktadır. Birey olarak her birimizin, kendimiz ve sevdiklerimizin kan ihtiyacı olacağını dikkate alarak, kan bağışında bulunmuş olmanın şuurunda olunması gerekir” dedi.

Kan bağışı kampanyası süresince Türk Kızılay’ı Müdürlüğünün meyveli soda ikramı yanısıra, Yüksekokul Müdürlüğünce de Öğrencilere kek, çay ve su ikramında bulunuldu.