GÖLBAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK BİR SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞİMİ

9.3.2017

GÖLBAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK BİR SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞİMİ

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öncülüğünde öğrencilerden gelen talep ile Suriye’den ülkemize sığınan ihtiyaç sahibi ailelere yardım kampanyası düzenlendi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN yaptığı açıklamada, “Yardım kampanyası doğrultusunda Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız tarafından bir kısmı yeni ürünlerden oluşmak üzere az kullanılmış kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve diğer malzemeler toplandıktan sonra Yüksekokulumuzda temizlenip ütülendi ve ambalajlanarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı gerçekleştirildi” dedi. Kampanyanın öncülüğünü yapan Fatma Seval ERDOĞAN ve  Arzu DÜNDAR ile bugün dağıtımda bize yardımcı olan öğrencilerimiz Meral KURT, Kübra DİNCER ve Sevda KAN'ı bu gayret ve fedakarlıkları dolayısıyla tebrik eden ÇETİN, kampanya koordinatörlüğünü gerçekleştiren Öğretim Görevlisi Arif YILDIZ ve ihtiyaç sahibi ailelerin bilgilerini veren HEM Müd. Yrd. Abdullah ÇAKTI'ya da teşekkür ederek öğrencilerle birlikte dağıtıma katıldı.