Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzün Yürütücülüğünü yaptığı PROJE EKİBİ ve ORTAKLARININ YURT DIŞI SEYAHATİ ALMANYA DUSSELDORF İLE BAŞLADI.

24.10.2016

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzün Yürütücülüğünü yaptığı AB-ÇSGB 517 HİBE PROGRAMI "ÖĞRENİYORUM-ÖĞRETİYORUM-ÜRETİYORUM" başlıklı PROJE EKİBİ ve ORTAKLARININ YURT DIŞI SEYAHATİ ALMANYA DUSSELDORF İLE BAŞLADI.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin gezi programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. 4 AB ülkesi ve birçok eyaleti kapsayan gezi programımız teknik ve bilimsel bir gezi olup farklı alanları kapsamaktadır. Mekanik müzesi, iş sağlığı ve güvenliği müzesi, kanal projeleri, çiftlikler, dini motifleri içeren müesseselerle birlikte Köln diyanet camii, Dom katedrali, Türk İslam Federasyonları ile birlikte kültürel etkinlikler de programlarımız arasında yer almaktadır. Proje yürütücüsü olarak yer aldığım gezide; İki kız öğrencimiz ile birlikte proje koordinatörümüz Öğr. Gör. Erdem HİLAL ve proje ortaklarımız Eğitim Fakültesi Öğr. Üyemiz Prof. Dr. Ramazan GÜRBÜZ, METEM Müdürü Mehmet KÜNKÜL, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf UÇAR ve Üniversitemiz Genel Sekreteri H. Yusuf KORKMAZ olmak üzere 9 kişi olarak gerçekleştirilen yurt dışı gezimiz 7 gün sürecektir. 31.10.2016 Tarihinde ise proje kapanışı toplantımız gerçekleştirilecektir.