Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzün Yürütücülüğünü yaptığı şehirlerarası gezi programı başladı.

24.10.2016

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzün Yürütücülüğünü yaptığı AB-ÇSGB 517 HİBE PROGRAMI "ÖĞRENİYORUM-ÖĞRETİYORUM-ÜRETİYORUM" başlıklı projede yer alan ve ortaöğretim programlarında öğrenim gören kız öğrencileri kapsayan şehirlerarası gezi programı 23 ekim pazar akşamı Yüksekokulda öğrencilere verilen brifing ile başladı.

Proje Yürütücüsü ve Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin ve Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Erdem Hilal, gezi programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. 6 ilçe ortaöğretim kız öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grupla 7 gece 8 gündüz sürecek olan ve Konya, Denizli/Pamukkale, İzmir/Çeşme-Foça, Çanakkale, Antalya, Ankara, Kayseri, Kahramanmaraş' ı kapsayan Yurtiçi gezi programımız bu akşam başladı.

Gezi boyunca kız öğrencilerimiz ve refakatçi öğretmenlerimiz tursab koşullarında ve turizm rehberleri eşliğinde en güzel bir şekilde ağırlanacklardır. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin sigorta işlemleri gerçekleştirilmiş olup yapılan protokol ile Bilsen Müdürü ve Toplumsal Gelişim Derneği Başkan'ı Bilal ZEMİN hocamızın nezaretinde bir gezi yapılması sağlanmış olacaktır.