Adıyaman Merkez Atatürk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

20.4.2018

Adıyaman Merkez Atatürk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri okul öğretmeni Fatma OLUR nezaretinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Yerleşkemizi gezdi.

Üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu tanıtmak, Üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere Bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarete gelen öğretmen ve öğrencileri Meslek Yüksekokul girişinde Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Nazif ÇETİN tarafından karşılanmış ve akabinde makam odasında eğitim-öğretim çalışmaları, beslenme, spor, kültür-sanat, sosyal imkânlar hakkında bilgi vermiştir.

Okul Müdürümüzün bilgilendirmeleri sonrasında öğrencilere konferans salonunda sunum yapmak üzere hazır bekleyen Öğr. Gör. Dr. Arif YILDIZ tarafından “Başarıya Giden Yol” konulu etkileşimli sunumu yapılmış ve ardından sınıflar, laboratuvarlar ve Yüksekokulumuzun yemekhane apartların bulunduğu göl kenarındaki okul bahçesi de gezilerek öğlen yemeğine geçilmiştir. Yemekten sonrası konferans salonunda sinema gösterimi yapılmış etkinlik sonucunda öğrencilerimiz yerleşke içerisinde ayrılış vakitlerine kadar bir üniversite öğrencisi gibi serbest zaman geçirmişlerdir.

Adıyaman Merkez Atatürk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri okul öğretmeni ve öğrencileri gezinin ardından Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Nazif ÇETİN’e teşekkür ederek Yerleşkeden memnun bir şekilde ayrıldılar.