AB-ÇSGB-517 No'lu Hibe Programı "Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum" Başlıklı Proje CD'sinin ve Broşürlerinin dağıtımı başladı

10.11.2016

Üniversitemiz Rektörlüğü Bünyesinde Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzün Yürütücülüğünü Yaptığı AB-ÇSGB-517 No'lu Hibe Programı "Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum" Başlıklı Proje Broşürleri:

AB-ÇSGB 517 Hibe Prog.Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı MYO "Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum" Proje Görselleri CD'si:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Ses Yarışması 1:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Ses Yarışması 2:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Ses Yarışması 3:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Ses Yarışması 4:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Koşu Müsabakası 1:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Koşu Müsabakası 2:

Proje Faaliyetleri Kapsamında Koşu Müsabakası 3:

AB-ÇSGB 517 Hibe Prog.Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı MYO "Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum" Projesi 23 Nisan Gösterilerinde: